nlc.hu
Sztárok
Csillag született az RTL Klubon!

Csillag született az RTL Klubon!

Tabáni István nyerte az RTL Klub tehetségkutatójának fődíját.

Hónapokon át tartó izgalom után tegnap este győztest avattak a Csillag születik színpadán. Tabáni István végül legyőzte Vásáry Andrét, Csikó Szabolcsot és Veres Róbertet, így ő lett 2009 csillaga.

A műsor szerkesztői mindent bedobtak a siker érdekében. Igazi sztárparádé vonult fel a kamerák előtt. Kovács Kati, Somló Tamás, Malek Andrea, Falusi Mariann, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Csézy, Galambos Lajos, Détár Enikő, Gáspár Laci, Ábel Anita, Ábrahám Edit, Csipa, Éliás Gyula, Lola, Tóth Gabi, Ádok Zoli, Molnár Tomi és SP is mikrofont ragadott, hogy színesebbé tegye a műsort.

A 12 döntős közül többen lemezszerződéssel gazdagodtak, Tabáni István pedig egy éven keresztül havi egymillió forintnak, valamint egy új autónak is örülhet. 

Csillag született az RTL Klubon!
 

Akinek ennyi izgalom kevés lenne, már készülhet, hiszen jövőre Magyarországra érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-Factor! Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett show-műsor licencét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal – a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően – különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat.

 

Fotó: RTL Klub, Nánási Pál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top