Sztárok

Disznót vágtak a celebek

Németh Lajos, Müller Attila és Kárpáti Levente semmit sem bíz a véletlenre: teli éléskamrával vágnak neki az ünnepeknek. A bikali Reneszánsz Élménybirtokon nem akármilyen disznótoron vettek részt, ugyanis egy 230 kilós állattal végeztek.

Bár a hírességek a reflektorfényben élnek, de nem feledkeznek meg arról, honnan is jöttek. A vidéki „legények” szívesen idézik fel a múltat, így örömmel vettek részt a bikali disznóvágáson.

„A médiaválogatott másik két tagjával, Müller Attilával és Kárpáti Leventével együtt voltam egy igazi disznótoron – mesélte Németh Lajos. – Bár meg kell hagyni: a csapattársaim elkéstek, így a disznóvágás elején egyedül kellett helytállnom. Persze nem bántam, mert a helyszínt biztosító élménybirtok tulajdonosa, Kollár László hamisítatlan gyümölcspálinkával fogadott, amelytől felmelegedtem, és persze kedvet kaptam a munkához. Pörzsöltem, tisztítottam és feldolgoztam az óriási állatot.”

A Barátok közt Valterje és a Cool Tv műsorvezetője régóta jó barátok, ezért együtt indultak a baranyai Bikalra. Azonban éppen elhagyták a fővárost, amikor defektet kaptak, így elkéstek. Emiatt azonban a főböllér nem szidta meg őket.

„Leventével régóta jó barátok vagyunk, egész pontosan a Szeress most! sorozat óta, egy ideje együtt is zenélünk – árulta el Müller Attila. – Levi örömmel csatlakozott hozzánk a disznótorra, és bár nem értett hozzá túl sokat, ennek ellenére remek »tanítvány« volt, hiszen ha mutattam neki valamit, azt hibátlanul megcsinálta. Túlzás nélkül mondhatom, hogy profi böllér vagyok, imádom a disznóvágás minden részét. Ugyan késtünk, de érkezésünk után kezembe vettem a harci machetémet, és elkezdtem darabolni az oldalast. Nagyon élveztem!”

Disznót vágtak a celebek!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top