Sztárok

Nem tartja magát tehetségesnek a hollywoodi színész

Hugh Grant nem tartja magát különösebben tehetségesnek, viszont elmondása szerint tudja, hogyan kell sármosnak lenni.

„Nem hiszem, hogy nagyon tehetséges lennék. Csak azt tudom, hogyan kell elbűvölőnek lenni” – mondta az angol színész a TV Movie című lapnak.
Grant szerint színészi képességeit többek között pánikrohamai csorbítják. Még mindig iszonyú szorongás tör rá, valahányszor kamera elé kell állnia – vallotta be. Elmondta azt is: olyan nyomás nehezedik rá minden filmforgatáson, hogy újra és újra le kell győznie magát, hogy befejezhessék a felvételt.
A 49 éves színész mégsem gondol arra, hogy felhagy a filmezéssel. „Fogalmam sincs, mihez kezdenék” – ismeri el. Persze az is visszatartó erőt jelent, hogy igen szépen keres színészként, s nem akar lemondani a luxusról, amelyhez már hozzászokott: „Ötcsillagos szállodák, sikkes sportkocsi és a BlackBerrym nélkül nem tudnék élni” – mondta Grant.
Feleségre sem vágyik az agglegény színész: „A kapcsolatok számomra rémálmot jelentenek, pontosan tudom, miért nem vagyok nős” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top