Sztárok

Meg Ryan csúnyán összement

A színésznő odafigyel az alakjára, talán túlságosan is. A 48 éves Meg Ryan talán soha nem volt még olyan sovány, mint most.

Két évvel ezelőtt, amikor a színésznőt utoljára Hawaiion lencsevégre kapták, majd kicsattant az egészségtől. Meg Ryan a két ünnep között ismét ugyanazon a tengerparton vakációzik, de ő maga sokat változott. A 48 éves filmsztár mindig is sovány volt, az tény. Most azonban Hollywood egykori üdvöskéje, aki nélkül elképzelhetetlen volt valamirevaló szerelmes vígjáték, borzasztóan összement.

Véznaságához valószínűleg a kemény kritikák is hozzájárulhattak, amellyel Meg legutóbbi vígjátékát illették. Az amerikai lapok szerint a színésznő régen játszott ennél sekélyesebb filmben, és a vonzereje is megkopott. A színésznőt viszont nem érdekli a kora. Tavaly azt nyilatkozta, hogy a negyvenes éveiben sem érzi, hogy vége lenne a karrierjének, és soha nem érezte még magát olyan kreatívnak, mint az utóbbi években.

Meg Ryan csúnyán összement
Meg Ryan csúnyán összement

Fotók: Northfoto, Dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top