Sztárok

Jennifer Anistont megtérítette Demi Moore

A színésznő jövőre szeretne jobban megismerkedni a kabbalával.

Jennifer Anistont megtérítette Demi MooreÚj év, új… vallás – legalábbis Jennifer Aniston szerint. A színésznő elhatározta, hogy 2010-ben behatóbban tanulmányozza a kabbalát, amelyben többek között Madonna és Demi Moore is hisz. Jen 2005-ben, Brad Pitt-tel való szakítása után a buddhizmus tanaiból merített erőt. Úgy tűnik, a színésznő már nem találja azt a buddhizmusban, amit keresett, ezért szeretne váltani.

Hogy miért pont a kabbala? A válasz Demi Moore személye. A színésznő évek óta tanulmányozza a zsidó eredetű misztikus tudományt, tagja a közösségnek, és rendszeresen terjeszti az igét hollywoodi kollégái között.

Folyamatosan azt hangoztatja, hogy mennyire pozitívan változtatta meg az életét a kabbala, amelynek segítségével átvészeli a sokszor kemény mindennapokat. Jennifer őt hallgatva érezte úgy, hogy szeretne jobban megismerkedni ezzel a tudománnyal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top