Sztárok

Jótékonykodtak a Mesterszakács döntősei

Élete egyik legmeghatóbb élményét élhette át a Mesterszakács három versenyzője, Éva, Gabi és Csaba. Ma este az is kiderül, hogy ki közülük a legjobb.

A három amatőr séfjelölt néhány hete a Vörösmarty téri jótékonykodással százezer forintot gyűjtött össze, amelyet személyesen vittek el Fótra a gyerekeknek. A versenyzők nem hazudtolták meg önmagukat, és több nagy tálca süteménnyel is megajándékozták a kis lurkókat, akiknek a Strand bisztróban már főztek egyszer. 

„Nem tudtam visszatartani a könnyeimet már akkor sem, amikor a Stand bisztróban főztünk a gyerekeknek. Közülük ketten is megígértették velem, hogy karácsonykor hozunk még nekik finomságokat. Legszívesebben mindegyik gyereket magamhoz öleltem volna – mesélte Éva. – Felejthetetlen érzés és egyben megható volt nekik örömet szerezni ajándékainkkal.”

Ahogy azt a központ igazgatója, Czikó Benjámin elárulta, a százezer forintnak száz helye lenne, de valószínűleg a balatoni üdülő felújítására fordítják majd. Ma este, több mint két hónap után kiderül, hogy ki lesz Magyarország első Mesterszakácsa! Vajon Évát, Gabit, Angélát vagy Csabát éri a megtiszteltetés, hogy egy hónapig együtt dolgozhasson Patrick LeNotre-ral, a Michelin-csillagos séffel a Café Miro Grandéban?

Jótékonykodtak a Mesterszakács döntősei

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top