Sztárok

Sztárváltó – Benkő kirúgott nője férjet keres

A hetente jelentkező beszélgetéssorozatot a Nők Lapja Cafe olvasói szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Horváth Editen a sor, aki lecsúszott Benkő Dánielről, de új lehetőséget kapva tovább keresheti a férjet magának.
fotók: RTL Klub, Bársony Bence
Fotók: RTL Klub, Bársony Bence

– Hogy érzi most magát, hogy véget ért a műsor?

– Most már jobban érzem magam, túl vagyok a lelki csalódáson. Sokáig szomorkodtam Dániel miatt, meg kellett emésztenem, hogy végül nem engem választott társául. Már nyitott vagyok egy új kapcsolatra. Rájöttem, hogy ebből a bezárt világból ki kell törnöm, és utat kell engednem az emberek felé, akik kíváncsiak rám, akik a lelkemet is meg akarják ismerni. Biztos vagyok benne, hogy találok megfelelő férfit magam mellé.

– Mi vezérelte, amikor jelentkezett a felhívásra?

– Eleinte nem akartam! Úgy gondoltam, hogy egy ennyi idős ember már ne legyen tévészereplő, de a barátaim bátorítottak. Kaptam egy lehetőséget az élettől, hogy megismerjem Dánielt, aki mindig is szimpatikus volt számomra. Bármi is történt, az a lényeg, hogy általa nyitott lettem egy új kapcsolatra.

– Visszanézve az adásokat, volt, amikor rácsodálkozott önmagára?

– Ismerem saját magam, ezért nem lepődtem meg semmin. Nekem fokozatosan alakultak ki az érzéseim, Dániel hozta ki belőlem a szeretetet, a vágyat azzal, hogy finom férfi volt, sikerült teljesen megérintenie a lelkemet.

– Milliók nézték hétfőnként a műsort. Felismerik már?

– Leszólítanak az utcán, kedvesek, udvariasak velem. Kortól függetlenül – megállítanak 14 éves gyerekek és 80 éves nénike is. Szépeket mondanak, gratulálnak. Negatív véleményt még nem kaptam senkitől személyesen.

– Jövőre még inkább középpontba kerül, hiszen önre épül majd az egész műsor, indul az „Edit férjet keres”. Milyen kritériumoknak kell megfelelniük azoknak, akik harcba akarnak szállni a kezéért?

– Nincsenek nagy elvárásaim, egyszerű nő vagyok. Legyen magasabb nálam, ápolt, igényes, intelligens, gyermekszerető, legyen benne erotika. A legfontosabb, hogy szeresse a gyermekemet, ő mindennél fontosabb számomra. Számít a kor, egy 20 éves fiúval nem biztos, hogy tudok majd kezdeni valamit, de remélem, hogy lesz jó pasi is a jelentkezők között. Olyan férfit keresek, aki földi paradicsommá változtatja az életemet. Cserébe én bőven megjutalmaznám a szeretetemmel. Őszinte ember vagyok, a hazugságot nem bírom. Nekem is vannak hibáim, de kinek nincsenek?

– Mit szólt, amikor felajánlotta az RTL Klub, hogy önnel folytatnák a show-t?

– Nagyon meglepődtem, fel sem fogtam. Azt hittem, csak hülyéskednek. Annyira szeretném, ha sikerülne! Annyit szenvedtem, kínlódtam, rengeteg szeretetet kiadtam magamból Dániel iránt, az a minimum, hogy kapjam meg a méltó jutalmam egy másik férfitól!

– Tartja magát annyira erősnek, hogy elbírja majd a népszerűség összes velejáróját?

– Ehhez hozzá kell szokni, nem vagyok rá felkészülve, de boldog vagyok a lehetőségtől.

– Korábban mivel foglalkozott?

– Dolgoztam kórházban ápolóként, most fodrász vagyok. Nagyon sok mindent kipróbáltam, hogy anyagilag is a legtöbbet adhassam a kislányomnak. Lisztérzékeny, és nem olcsó mulatság így főzni rá.

Sztárváltó: Edit a földi paradicsomot várja – A 16 lány között volt valaki, akivel összebarátkozott?

– Csillával nagyon szeretnék barátkozni. Végtelenül aranyos, kedves, őszinte nő. Ivettel szintén tartjuk a kapcsolatot, de nem vagyok benne biztos, hogy megmarad a barátságunk.

– Benkőnek ott volt Falusi Mariann tanácsadóként. Ön hallgatna rá a döntéseknél?

– Mariannban megbíznék, de nem hallgatnék mindig rá, mert különbözik a véleményünk.

– A műsorban többször is láthattuk lenge öltözékben. Mit szólna, ha egy férfimagazin megkeresné, és erotikus fotókat akarna készíteni Önről?

– Ha jól megfizetik, akkor beszélhetünk a dologról.

– Mit vár a kislánya a következő műsortól?

– Reménykedik abban, hogy találunk egy embert, aki megbecsül minket. Jó tanuló, szorgalmas, helyes kamasz, de ő is vágyik az apai szeretetre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top