nlc.hu
Sztárok
Lenor Parfumelle kollekció

Lenor Parfumelle kollekció

A francia illatszakértőkkel kifejlesztett Lenor Parfumelle kollekció kényezteti érzékeinket. A Lenor Parfumelle textilöblítők használata után fokozatosan szabadulnak fel a parfüm-illatfelhők, egész napon át, a luxus élményével gazdagítva bennünket.

A forradalmi termék megjelenéséről szóló bejelentés meghatározója az idei szezonnak, hiszen áttörést jelent a Lenor textilöblítők világában. A Lenor bemutatja a Parfumelle-t, egy francia parfümszakértők által tervezett, a francia parfümök illatára emlékeztető textilöblítő kollekciót. Fontos kihangsúlyoznunk és újból kijelentenünk, hogy ellentétben a többi, a piacon megtalálható Lenor termékkel, a Lenor Parfumelle luxus parfüm a ruhák számára.

Illatosított mikrokapszulái az öblítési fázis során lerakódnak a ruhákra, majd később a viseletük során fokozatosan felszabadulnak, és gyönyörködtető, pazar élménnyel ajándékozzák meg viselőjüket. Aromáik nem csak lenyűgözően gazdagok, de aktív párolgásuknak köszönhetően a Parfumelle egy csipetnyi valódi luxusérzetet kínál számunkra.

Lenor Parfumelle kollekció

 

A vezető parfümszakértők segítségével kifejlesztett Lenor Parfumelle kollekció a kifinomult parfümök illatára emlékeztet. Illataik több dimenziós skálán mozognak, szerkezetük pedig megegyezik a valódi parfümökével. Ugyanazt az illatpiramist használják alapul, amelyet minden nő kedvenc illatának megalkotásánál figyelembe vesznek. A Parfumelle meghatározó illatjegyekkel büszkélkedhet felső-, közép-, és alapjegyekkel, vagyis az azonnal érzékelhető, valamint a hosszabb ideig megmaradó pazar illatélménnyel.

A Lenor Parfumelle titka egy egyszerű, ugyanakkor fejlett technológiájú elven alapszik. A ruhákat körbelebegő illat olyan finom és visszafogott, hogy nem zavarja meg a nők kedvenc parfümének vagy testápolójának illatát.

A francia parfümök illatára gondolva az élmény például egy drága, és elegáns fehérneműhöz hasonlítható. Olyan titok ez, amelyet mások nem látnak, mégis tőle a nők erősebbnek és szexibbnek érzik magukat. Csipetnyi luxusérzetet visz az életükbe, mindenütt, minden nap.

A Lenor Parfumelle Kollekció segítségével könnyen átélheti a fényűzés élményét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top