Sztárok

Gallusz Niki pacsirtává válik

A színésznő azt fogadta meg, hogy az új évben változtat életmódján, és ezentúl korán fog felkelni.

Gallusz Niki egész életében bagoly típus volt, aki szeretett sokáig aludni. „Mindig délután kezdek magamhoz térni, este érzem magam igazán elememben. Azonban a Szinglik éjszakája forgatása során mindig korán kellett kelni, és rájöttem, bizony ennek is megvannak az előnyei” – mondta a színésznő, aki meg is fogadta, hogy januártól korán kel. Ebben az ébredés után elvégzett jógagyakorlatok motiválják, amelyektől Niki sokkal energikusabb lett.

A film másik főszereplője, Szávai Viktória is tett újévi fogadalmat, annak ellenére, hogy elismeri azok önámító jellegét. „Az újévi fogadalmak arra jók, hogy már másnap megszegjük őket, és belássuk, mennyire gyarlóak vagyunk. Én már beláttam, igaz, csak harmadnap” – meséli nevetve a színésznő.

Hámori Gabriella és Sárközi-Nagy Ilona, a filmbeli szingli négyes fogat másik két tagja nem tett semmilyen ígéretet, nem úgy, mint filmbeli karaktereik. Ugyanis a négy színésznő által megformált barátnő már kislányként megfogadja: ők bizony soha nem mennek férjhez! A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor egyikük megszegi a fontos fogadalmat…

Gallusz Niki pacsirtává válik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top