Sztárok

A Jóban Rosszban sztárjai nem készülnek bukásra

A Jóban Rosszban című sorozat fiatal színészei úgy gondolták, nem maradhatnak ki a partisítáborból, pedig egyikük sem síel rendszeresen.

Szabó Zsófi, Legerszki Kriszti és Bálizs Anett egyáltalán nem gyakorlott síelő, de úgy gondolják, itt a ragyogó alkalom, hogy a népszerű téli sportban ők is kipróbálják magukat. „Én leginkább a hüttéket és a forralt bort várom a síelésben” – viccelődött Szabó Zsófi.

Legerszki Kriszti, a sorozat Barbarája is kísérletezett már a téli sporttal. „Gyerekkoromban síeltem, pontosabban megpróbáltam. Elég rossz emlékeim vannak, de nagyon nyitott vagyok, és bízom abban, hogy most sikerül” – mesélte Kriszti.

A női vonalat a népszerű sorozat főnővére, Bálizs Anett is erősíti. „Van érzékem a sportokhoz, de a síelés nekem is új lesz. Biztosan jól fogunk szórakozni a pályán, ahogy esünk-kelünk” – mondta.

A csapat egyetlen gyakorlott tagja az erősebbik nem képviseletében Baronits Gábor. „Kiskoromban síeltem, majd öt évvel ezelőtt áttértem a snowboardra. Két évet kihagytam, de tavaly szerencsére sikerült csúsznom, már nagyon hiányzott. Mindig örülök, ha hódolhatok ennek a sportnak” – árulta el Gábor.

A Jóban Rosszban sztárjai nem készülnek bukásra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top