Sztárok

Segítséggel fogy a színésznő

Náray Erika felveszi a harcot a túlsúllyal.

Segítséggel fogy a színésznőNáray Erika évekig győzködte magát arról, hogy valamilyen edzést vagy sportot kellene űznie, hiszen ez nagyon fontos a jó közérzet és a fittség megtartásában. Végül tavaly októberben kereste fel a profi személyi edzőt, Szentgyörgyi Rómeót, aki azóta személyre szabott programjaival segíti a karcsúság és az állóképesség javításában.
Rómeó szerint nagyon fontos a kitartó, olykor kemény munka, de úgy véli, a színésznőnek ilyen jellegű problémája nincsen, hiszen eddig kiváló tanítványnak bizonyult. Ebben azonban tükröződik a tréner szakértelme is, a világbajnok pontosan tudja, ki mennyit bír, éppen ezért lényegesnek tartja a fokozatosságot, senkit nem szeretne túlterhelni. Emellett úgy gondolja, hogy a tartós eredményhez elhatározás és rendszeres edzés is szükséges, erre kiválóan alkalmas az új év.
„Az órákon soha nem fáradok el, attól is zseniális, amit ő csinál, hogy pontosan tudja, mik azok a mennyiségek, amelyek jól esnek az embernek” – mondta Erika a Cool Tv-ben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top