Sztárok

A sorozatsztár és a féltékenység

A féltékenység előbb-utóbb minden párkapcsolatban felüti a fejét, és rosszabb esetben akár annak végét is okozhatja. Mindezt a Jóban Rosszban színésze, Jánosi Dávid is megtapasztalta, igaz, nem a saját bőrén: sorozatbeli énjének, Viktornak a kapcsolata kerül veszélybe.

Válságba kerül Viktor és Dóra kapcsolata, ugyanis míg a fiatal orvos szeretne már családot alapítani, kedvese inkább a karrierjére koncentrál, ráadásul Viktor egyre féltékenyebb lesz Dórára. Jánosi Dávid a való életben is féltékeny típusnak mondható, megkörnyékezte már őt is a zöld szemű szörny, de megtanulta kezelni az ilyen helyzeteket.

„Bizony, volt már rá példa, hogy féltékeny voltam – ismerte el a színész, aki szerint soha nem lehetünk száz százalékig biztosak magunkban. Nem jelenthetjük ki, hogy a mi kapcsolatunkban soha nem jelenik meg a féltékenység. Egyértelműen annak rosszabb, aki féltékeny. Így amikor a párom rám féltékeny, igyekszem megnyugtatni őt, nem rátenni még egy lapáttal.” 

A januárban dupla részekkel jelentkező Jóban Rosszban-ból kiderül, hogy vajon Viktor is ilyen bölcsen viselkedik-e, és kapcsolata Dórával kiállja-e a nehézségeket.

fotó: TV2, Schumy Csaba
Fotó: TV2, Schumy Csaba

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top