Sztárok

Tiger Woods milliókat fizet a szexért

Szegény Tiger csúnyán megjárta, amikor feldühödött neje helybenhagyta egy golfütővel. Pedig a világ legjobban fizetett sportolója csak azt tette, amihez igazán ért: több lyukra játszott egyszerre. Azóta persze már az egész világ számára egyértelmű, hogy a bővérű bajnok vérszemet kapott, és nem csak a zöld gyepen hódolt szenvedélyének. Rámászott egy étteremre való pincérnőre, de üzletasszonyt, modellt és pornószínésznőt is hanyatt vágott.

Dugóra üss!

Ártatlannak tűnő közlekedési balesettel vette kezdetét a tavalyi év legnagyobb és legviccesebb magánéleti botránya. November 27-én floridai luxusvityillója közelében egy utcai tűzcsapnak vágódott, majd egy fa törzsénél landolt a golfkirály, Tiger Woods. Az első hírek szerint az akciófilmekbe illő mutatványt bemutató sportolót felesége, Erin egy golfütővel próbálta kiszabadítani a rommá tört verdából, hamarosan azonban kiderült, hogy a csinos hölgyike valójában azért rohant a roncsban rekedt férje után, hogy határozott mozdulattal fejbe kólintsa. A helyszínelést végző rendőrökben az keltett gyanút, hogy a véraláfutásokkal és zúzódásokkal dekorált arcú golfozó kocsijában egy pötty vérnyomot sem találtak, amiből arra következtettek, hogy Tiger nem az ütközés alkalmával, hanem korábban szerezte a sérüléseket. Az alapos zsaruk feltevését igazolta a pár barátainak vallomása, akik szerint Woodsék csúnyán összevesztek a baleset előtt. Ne szépítsük: Erin ki akarta kaparni világhírű hitvese szemét, miután kiderült, hogy megcsalta őt egy manhattani klub hoszteszével. Woods egy darabig mindent megtett, hogy homályban tartsa a rejtélyes történetet, hamarosan azonban színt vallott honlapján.

A rommá tört autó
A rommá tört autó

„Minden az én hibám! Borzasztóan kellemetlen számomra, és persze a családomnak is. Ember vagyok, és nem vagyok tökéletes. Sajnálom, hogy egyszer előfordult, de abban is biztos vagyok, hogy soha többé nem fog megismétlődni ez a malőr!” – állt a közleményben, amelyben a sportoló egyúttal arra kérte a közvéleményt, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

Látszott, hogy Tiger majd összetöri magát, hogy mihamarabb elcsituljanak a botrány hullámai. Azt fontolgatta, hogy egy családi ház nagyságú gyémánttal kér elnézést megcsalt feleségétől. Valószínűleg még életében nem igyekezett ennyire. Hamarosan mindenki számára kiderült, hogy miért…

Minden lyukba belefér

Mint hívó szóra a hűséges kutyusok, úgy bújtak elő a botrány hírére a további szeretők. Mind-mind azt állították, hogy a bűnbánó bajnok velük is hempergett néhányszor. Nem telt el úgy nap, hogy ne jelentkezett volna újabb hölgyike. A manhattani VIP-hosztesz mellé hamarosan felsorakozott Jaimme Grubbs pincérnő, Kalika Moquin üzletvezető, Jamie Jungers fehérneműmodell, Cori Rist fürdőruhamodell, Mindy Lawton gyorséttermi pincérnő, egy névtelenségbe burkolódzó televíziós műsorvezető, egy szintén háttérben maradó nő, egy orlandói pincérnő, Holly Sampson pornószínésznő, majd Veronica Siwik-Daniels, aki szintén felnőttfilmekben szerzett kétes hírnevet. S ha már botrány, hát legyen jó szaftos! Egy hollywoodi kuplerájtulajdonos asszonyság szerint Woods milliókat volt képes kiperkálni azért, hogy orgiákon vehessen részt. Gyakorta 10-15 lánnyal töltötte kedvét, ami még egy Tigerhez hasonló lyukmágustól is elismerésre méltó teljesítmény.

Az eddig kiderült szeretők
Az eddig nyilvánosságra került szeretők

 

A közönség persze imádta, ahogy egyre terebélyesedik Woods szexhistóriája, és a szórakoztatóipar sem akarta kihagyni a ziccert. Az NBC Saturday Night Live című show-műsor azonnal pellengérre állította a nőfaló sztárt, akit gúnyos hangvételű jelenetben tettek még röhejesebbé. Tiger foghatta a fejét a tévé előtt ülve, pedig az igazi gyomros csak ezután következett. A Huffington Post értesülései szerint ugyanis a pornóipar sem szeretett volna kimaradni a mókából. Az egyik felnőttfilmgyártó cég paródiát készül forgatni igencsak pikáns – Tiger’s Wood – címmel. Már a szereplőket is kiválasztották: Tyler Knight alakítja Tigert, nejét pedig Kayden Kross. A producer biztos a sikerben, olyannyira, hogy még azt is megreszkírozta: egymillió dollárt fizet fejenként Woods szeretőinek, ha hajlandóak kamera előtt rekonstruálni a házasságtörő enyelgést.

Okosabban kéne élni

Tiger mindeközben heroikus küzdelmet folytatott, hogy megmentse a házasságát, s egy darabig volt is némi remény erre nézve. Rávette a feleségét, hogy házassági tanácsadáson próbálják megoldani a megoldhatatlant. A terápia teljes csőddel végződött, Elin kijelentette, hogy válni akar. A szomszédok szerint már el is hurcolkodott a családi fészekből, és pár házzal odébb, az egyik szomszédos utcában vert tanyát a gyerekekkel. Sanszos, hogy nem ez lesz a végső állomás a megcsalt asszony életében: úgy hírlik, a svéd származású szépség takaros szigetet vásárolt magának szülőföldjén, Stockholm közelében.

Milliókat fizet a szexért Tiger Woods

Fájó lesz a végleges elválás Woods számára, már csak azért is, mert Elin jókora darabot le akar csippenteni a közös vagyonból. Óvatos számítások szerint háromszázmillió dollárt is elperelhet férjétől. Az évtized legzajosabb szexbotránya minden idők legdrágább celebválásával végződhet. A golfütővel elégtételt szerző Elin valószínűleg a tárgyalóteremben sem fog ellágyulni, és kőkemény ellenfél lesz a per alatt. Az asszony a legfelkészültebb jogászokkal megerősítve száll ringbe, többek között azzal az ügyvéddel, aki Britney Spears jogi ügyeit is intézi. A New York Post értesülései szerint a svéd modell a 2 éves Sam, valamint a 10 hónapos Charlie feletti felügyeleti jogait is meg akarja szerezni. Érvelése világosnak tűnik: úgy gondolja, hogy a szexfüggő apuci nem lenne jó hatással a gyerekekre. Elin még azzal is megvádolta Tigert, hogy marokszámra tömi magába a gyógyszert, ami miatt már nemcsak nőügyei, de ő maga is egyre zavarosabb.

„Tigernek meg kell változnia. Nem vonult be klinikára, és nem hagyott fel a tabletták szedésével. Úgy viselkedik, mint egy nagyra nőtt gyerek” – magyarázta a nő egyik barátja.

Woods tehát vesztésre áll, ráadásul nemcsak a magánéletében, hanem a szakmai karrierjében is. Miután bejelentette, hogy botrányai miatt határozatlan időre visszavonul a versenysporttól, egyre több támogatója hátrált ki mögüle. Legutóbb az amerikai telekommunikációs cég, az AT&T jelezte, hogy megszüntetik a Woodsszal kötött szponzorszerződést, előtte pedig az Accenture tanácsadó vállalkozás, valamint a Gillette döntött úgy, hogy ezentúl kevésbé zűrös életű reklámfigurával dolgoznak. A TAG Heuer svájci óragyártónak is megrendült a bizalma. Közölték, hogy csökkentik a sportoló használatát termékeik reklámozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top