Sztárok

Szórakoztató sorozat szülőkről

A Született szülők című sorozat készítői a hétköznapokból merítettek ihletet. A történet két család mindennapjait követi nyomon.

Valérie és Denis visszautasítják szüleik tekintélyelvű modelljét. Gyermekeikkel, a kilencéves Eliotte-tal és a Valérie első házasságából született Tiphanine-nal egy újragondolt, modern családot kívánnak alkotni. Ebből a törekvésből persze jó néhány probléma adódik. A valóság ugyanis különbözik minden elképzelésüktől, kidolgozottnak vélt nevelési rendszerük pedig nap mint nap romokban hever.

A másik családban Renaud és felesége, Fabienne próbálnak szülőként helytállni, de négy gyermekük nem könnyíti meg a dolgukat. Renaud szerint a szülői szigor lehet a megoldás minden problémára. Az alapértékeket támogatják, Lepic pedig irányítása alá akarja vonni az egész famíliát, ám probléma esetén bizony itt is darabokra hullik minden.

A történet tehát két szálon fut, nem nélkülözi a francia alkotásoktól megszokott bájt és humort, így minden adott a jó szórakozáshoz kedd esténként 21.00 órától a Story Tv4 műsorán!

Szórakoztató sorozat szülőkről

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top