Sztárok

Született szülők – új sorozat a STORY TV4-n!

A Született szülők című sorozat készítői a hétköznapokból merítettek ihletet. A történet ugyanis két család mindennapjait követi nyomon, és egyfajta látleletet készít a szülők életéről.

Valérie Bouley harmincnyolc éves, kommunikációs képviselőként dolgozik, férje, Denis harminchét. Denis és Valérie visszautasítják a szüleik tekintélyelvű modelljét. Gyermekeikkel, a kilenc éves Eliotte-tal és Valérie első házasságából született Tiphanine-nal egy újragondolt, modern családot kívánnak alkotni. Ebből a törekvésből persze jó néhány probléma adódik. A valóság ugyanis különbözik minden elképzelésüktől, kidolgozottnak vélt nevelési rendszerük pedig nap, mint nap romokban hever.

A Lepic családban Renaud és felesége, Fabienne próbálnak szülőként helyt állni, négy gyermekük, Christophe (17), Soline (15), Charlotte (11) év és 2 éves Lucas pedig nem könnyíti meg a dolgukat. Renaud Denissel ellentétben követendő példának tartja szülei szigorát, és azt gondolja, ez lehet a megoldás minden problémára. Az alapértékeket támogatják, Lepic pedig irányítása alá akarja vonni az egész famíliát, ám probléma esetén bizony itt is darabokra hullik minden.

Született szülők - új sorozat a STORY TV4-n!

A történet tehát két szálon fut, nem nélkülözi a francia alkotásoktól megszokott bájt és humort, így minden adott a jó szórakozáshoz, kedd esténként 21.00 órától a STORY TV4 műsorán!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top