Sztárok

Tönkreteszi a siker a szép és híres nőket

Látszólag mindent megkaptak az élettől: szépséget, férfiakat, sikert és gazdagságot, mégis csalódások és tragédia járt a nyomukban. Világhírű nők, asszonyok, akik görcsösen keresték személyes boldogságukat, de nem találták meg azt.

Brittany Murphy – harminckét évesen megölték a drogok
Brittany Murphy édes, szőke, aprócska termetű színésznő volt, aki előtt a kritikusok szerint fényes jövő állt Hollywoodban. Noha többnyire butácska vígjátékokban szerepelt, ha lehetőséget adtak neki, meggyőzőnek bizonyult a komolyabb alakításokban is. Brittanyt sokan csinos, szexis nőnek tartották, de ő folyamatosan komplexusokkal küzdött a külseje miatt, tucatnyi plasztikai beavatkozáson esett át, hogy az oly nagyon áhított szépséget elérje. Magánélete katasztrofálisan alakult, a férfiaktól folyamatosan azt várta, hogy megerősítsék az önbizalmát, védelmet, biztonságot nyújtsanak neki. Élete szerelme Ashton Kutcher volt, aki azonban hét hónapnyi együttjárás után faképnél hagyta Demi Moore-ért. Ezután minden szembejövő férfinak odaadta magát, majd férjhez ment Simon Monjack forgatókönyvíróhoz. A férfi túlsúlyos és drogos, folyamatosan gyógyszerekkel és kokainnal tömte pszichésen labilis feleségét. Brittany egy hónapja, Los Angeles-i otthonában hunyt el. Harminckét éves volt, és a rengeteg gyógyszer, valamint a kábítószerek végeztek vele.

Az utolsó fotók egyike
Az utolsó filmje bemutatóján,
2009. decemberben
Férjével, Simon Monjack forgatókönyvíróval
Férjével, Simon Monjack
forgatókönyvíróval


Farrah Fawcett – véresre verte élete szerelme

Angyal volt, de az ördöggel cimborált, és közben a legmélyebb poklot járta meg. Farrah Fawcett egy korszak nőideálja volt, plakátja férfiak millióinak lógott a szobájában. Farrah hiába volt sikeres, soha nem találta a helyét. Brittany Murphyvel ellentétben neki nem az önbizalmával volt baj, Farrah folyamatos szeretethiánnyal küszködött. Férjét, Lee Majorst eleinte nagyon szerette, a férfi afféle apafigura volt a gyönyörű szőke lány életében. A végzete akkor jött el, amikor Majors bemutatta Ryan O’Nealnek. Azonnal egymásba szerettek, őrületes szenvedéllyel tomboló kapcsolatuk tizenhét esztendeig tartott. O’Neal folyamatosan véresre verte, lelkileg terrorizálta, és rászoktatta a drogokra. Közös fiúk, Redmond szintén drogfüggő lett, a fiú napjainkban is börtönben ül. Amikor Farrah szakított Ryannel 1997-ben, egy James Orr nevű producerrel jött össze, aki úgy összeverte Fawcettet, hogy az kis híján megvakult, amikor nem fogadta el a házassági ajánlatát. Farrah tavaly nyáron, boldogtalanul halt meg vastagbélrákban, fia a temetésére sem ment el.

Itt már súlyos betegen
Itt már súlyos betegen
O'Neal folyamatosan verte
O’Neal folyamatosan verte


Romy Schneider – Alain Delon férfiakkal csalta

Kevés olyan bájos színésznő akad a filmtörténetben, mint Romy Schneider. A babaarcú, barna hajú szépség mindössze tizenhét esztendős volt, amikor a Sissi című filmekkel sztár és Európa szexszimbóluma lett. Farrah Fawcetthez hasonlóan Romy Schneider mélyrepülése is egy férfihoz köthető. Úgy hívták: Alain Delon. Romy halálosan szerelmes volt a férfiba, el is jegyezték egymást, de a kapcsolat nem gátolta meg Delont abban, hogy afféle hamisítatlan bonvivánként élje világát. Számos lap és életrajzi könyv szerint Delonnak tucatnyi szeretője volt, míg Schneiderrel járt, sőt nemegyszer férfiakkal is félrelépett. A szakítás után Romy kétszer is férjhez ment, de egyik férfi oldalán sem találta meg a boldogságot. Élete akkor ment végleg tönkre, amikor imádott fia, David fennakadt egy drótkerítésen, és a kiálló rudak szó szerint felnyársalták a fiút. Romy ötvenkét évesen bekövetkezett haláláig súlyos alkoholista és gyógyszerfüggő volt. Állítólag öngyilkosságot követett el.

Romy Alain Delonnal
Romy Alain Delonnal

 
Elle Macpherson – Uma Thurman miatt hagyták el
Elle Macpherson talán a legszerencsétlenebb sorsú topmodell. Pedig milyen fényesen indult az élete! Az ausztrál, szoborszépségű lány még tizenhét éves sem volt, amikor felfedezte az Elite modellügynökség egyik vezetője, és azonnal szerződést kötöttek vele. Elle pár év alatt a világ nyolc legjobban fizetett modelljének egyike lett, a férfiak a lábai előtt hevertek, több száz címlapon szerepelt, dőlt hozzá a pénz. Mindenki a beszédesen csak Testnek becézett szépség kegyeit kereste, de neki a magyar származású dúsgazdag üzletember Arpad – Arkie – Busson kellett. Két fiuk született, a férfi minden évben megígérte, hogy feleségül veszi Elle-t. Ám a modell hiába áldozta a legszebb fiatal éveit Arpadra, a milliomos megunta, és elhagyta Uma Thurman kedvéért. Elle ma negyvenhét éves, és tavaly volt túl a harmadik öngyilkossági kísérletén. Képtelen beletörődni abba, hogy öregszik, és már nem annyira vonzó nő, mint egykoron. Arpaddal való szakítása óta nem jár senkivel, és súlyos alkoholproblémái vannak.

Tönkreteszi a siker a szép és híres nőket
Tönkreteszi a siker a szép és híres nőket

Lindsay Lohan – tiniszépségből kiélt botrányhősnő lett
Lindsay Lohan komoly változáson esett át az elmúlt esztendőkben. A korábban hamvas, bájos arcú sztár, akinek a nevével a legbugyutább tinivígjátékot is el lehet adni, napjainkban megkeseredett, agyonplasztikázott botrányhősnő lett. Lindsay mélyrepülése nem sokkal pubertáskora után kezdődött, amikor is a tini ráébredt arra, hogy filmjei után milliók vannak a bankszámláján, gyönyörűen serdül, és mindenki odáig van érte. Lindsay pedig oda is adta magát – szinte mindenkinek. Gyakorlatilag az összes húszas-harmincas hollywoodi szívtipró megfordult az ágyában, de az állandó szexbotrányok nem tettek jót a hírnevének. A rendezők egyre kevésbé hívják, a sztárok pedig nem szívesen dolgoznak már vele, több filmből is kirúgták. Mindez oda vezetett, hogy Lohan kisasszony napjainkban bármire képes, csak hogy írjanak róla, számos plasztikai műtéten esett át, és leszbikus kapcsolatba bonyolódott Samantha Ronson sztár-DJ-vel, átesett három drogelvonón és még több összeomláson. Az utóbbi időben újra a fiúkat szereti, igaz, közeli ismerősei szerint annyira labilis személyiség, hogy nem lehet tudni, mi lesz a következő húzása.

Megkeseredett, agyonplasztikázott botrányhősnő
Megkeseredett, agyonplasztikázott
botrányhősnő
Samantha Ronsonnal
Samantha Ronsonnal

Anna Nicole Smith – a nyuszi, aki mindent akart
Pedig nem sok kellett hozzá, hogy az eredetileg Vickie Lynn Marshall névre keresztelt Anna Nicole Smith megcsinálja a szerencséjét, és megvalósítsa az amerikai álmot. Smith Texasban született és nőtt fel, először tizenhét évesen kötött házasságot. Népszerűségét nagyban köszönheti annak, hogy 1993-ban ő volt a Playboy magazinban az év playmate-je. Dolgozott modellként is ruhacégeknek, köztük a Guess farmergyártó vállalatnak. Saját tévéműsora is volt, a The Anna Nicole Show. Az amerikai szexszimbólum akkor lett világhírű és legenda, amikor hozzáment a nála hatvanhárom évvel idősebb milliárdos olajbáróhoz, J. Howard Marshallhoz. Smith hosszú évekig tagadta, hogy csak a pénzéért ment hozzá az idős férfihoz, azt állította, mély szerelemből házasodott. Férje halála után jogi úton próbált hozzájutni a mesés örökség egy részéhez, évekig pereskedett néhai férje fiával. Közben rengeteg műtéten esett át, súlyos drogfüggő volt. Végül az amerikai legfelsőbb bíróság megítélte neki a hőn áhított összeget, de ezt már nem élvezhette. 2007-ben váratlanul, máig tisztázatlan okokból meghalt imádott fia, Daniel, majd nem sokkal kislánya, Danniellyn születése után Anna Nicole is elhunyt. Szervezetében tízfajta gyógyszert és drogokat találtak. Halála után perrel tisztázták, hogy kicsoda az igazi apja kislányának, akit most a fotós Larry Birkhead nevel.

Anna Nicole Smith, aki mindent akart
Anna Nicole Smith, aki mindent akart
Imádott fiával, Daniellel
Imádott fiával, Daniellel

 


Mariah Carey – nem lehet gyermeke

Mariah Carey a nyomorból jutott a csúcsra, amikor a Sony cég mindenható ura, Tommy Mottola felkarolta. A dúsgazdag és roppant befolyásos férfi nemcsak sztárt faragott a félénk lányból, de feleségül is vette. Mariah-nak látszólag mindene megvolt, ám a mese hamar rémálommá változott. Tommy terrorizálta fiatal és szép feleségét, féltékenységi jeleneteket rendezett, bőrszíjjal és ököllel ütötte. Nyomoztatott utána, figyeltette, és többször is halálosan megfenyegette. Amikor pedig Mariah nagy nehezen elvált a férfitól, Motolla ellehetetlenítette a zenei iparban. Carey lemezeit nem adták ki, bojkottálták, megalázták. A férfiakhoz menekült, de kevés vigaszt kapott. Mariah kétszer próbált meg öngyilkos lenni. Napjainkban súlyproblémákkal küszködik, és gyógyszerekkel próbálja feldolgozni, hogy első férje verései miatt soha nem lehet gyermeke. Jelenlegi férje, Nick Cannon tíz évvel fiatalabb nála, és a rossz nyelvek szerint csak a pénze miatt vette el.

Tommy Mottola bőrszíjjal és ököllel ütötte
Tommy Mottola bőrszíjjal és ököllel ütötte
Mariah és Nick Cannon a Golden Globe díjátadáson
Mariah és Nick Cannon
a Golden Globe-gálán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top