Sztárok

Túl szexis lett az új tévésorozat

Vérforraló dekoltázsokkal és kockás hasakkal hódítja meg a nézőket a Spartacus.

Új tévésorozat indul útjára Amerikában. A Spartacus részben a valós történelmi eseményekre épül, de a forgatókönyvírók a fantáziájukat is eleresztették. A címszerepet Andy Whitfield alakítja, akit szépen kigyúrtak a forgatásokra, így hasizomból nem lesz hiány. Partnereként a Xena című sorozatból ismert Lucy Lawless domborít majd Lucretiaként. A 41 éves színésznő ezúttal is szexi kosztümöt kapott, a haját pedig élénkvörösre festették. Az erotikus jelenetekben bővelkedő szériát hamarosan bemutatják a tengerentúli tévékben, ám többen már most jelezték, hogy nem kellene történelmi hősökből erotikus figurákat gyártani. A sorozat producerei viccesen annyit feleltek a vádakra: „Mindenki tudja, hogy mennyire szerettek szeretkezni az ókori rómaiak, képmutatás lenne, ha ezt kihagynánk a Spartacusról szóló filmből.”

A rabszolga gladiátorból fővezérré vált Spartacusról 13 epizódos sorozat készült, ám elképzelhető, hogy siker esetén folytatják is a sztorit.

Túl szexis lett az új TV-sorozat!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top