Sztárok

Új szerepben a TV2 műsorvezetője

Kovács Áron egy időre hanyagolja a táskákat, és bevonult egy szinkronstúdióba.

fotó: TV2
Fotó: TV2

A Valentin-nap című új film fantasztikus sztárparádéval kényezteti a nézőit. A szinkronizált magyar változat méltó lesz az eredetihez: a kiváló színészek mellett néhány nagy meglepetést is tartogat. Nem lesz nehéz felismerni a szinkronhangok között egy egészen máshonnan ismerős orgánumot: Kovács Áron, a TV2 és a Class FM műsorvezetője is közreműködött a romantikus vígjáték adaptálásában. A műsorvezető életében először szinkronizált, és bár mikrofonközeli szakmája van, meglepte, milyen bonyolult feladat is a szinkron. Szerencsére könnyen át tudta élni a szerepét: egy rádióműsor vezetőjének adhatja a magyar hangját – méghozzá a szinkron szokásos szabályaitól eltérően nem az eredeti utánzásával kellett foglalkoznia, hanem a saját rádiós stílusában adhatta elő a szöveget.

„Gyerekkori álmom teljesült ezzel a munkával, mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen érzés valakinek a hangomat kölcsönözni – mondta a műsorvezető. – Nem könnyű meló, de egy jó szinkronstáb nagy segítséget jelent.” A Valentin-nap sztárparádéjából Áron persze inkább a női szereplőket figyelte, és bevallotta, hogy neki Jennifer Garner tetszik a legjobban a sok híres szépség közül.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top