Sztárok

Takarékoskodjunk a weben!

Ha internetről és takarékoskodásról van szó, legtöbbünknek egy alacsony költségű, szélessávú előfizetés ugrik be, pedig az Internettel nem csak a havidíj kiválasztásánál spórolhatunk.

SMS vagy mail?SMS vagy mail?

Esetleg MSN? Manapság annyira behálózva élünk, hogy internetes levelezésünket szinte folyamatosan követjük. Nem beszélve a népszerű chat programokról, az MSN Messengerről, ahol egyszerre akár több beszélgetést is kezdeményezhetünk.

Tehát, ha csak rövid üzenetet szeretnénk küldeni, hagyjuk a régi reflexet, és a mobil helyett inkább nyúljunk a klaviatúrához!

A neten még a telefon is ingyen van

Ma már a legelőnyösebb hívástarifánál is van jobb, és persze, hogy a neten kell keresni. Ha még nem tettük meg, regisztráljunk a Skype-ra, ahol ingyen beszélhetünk szintén online tartózkodó ismerősünkkel, díjtalanul, ameddig csak kedvünk tartja. Ja és persze, ha van kameránk, láthatjuk is közben egymást!

Nézzünk az árak mögé!

Az internet egyik legkellemesebb adottsága, hogy asztalunknál ülve pár kattintással ellátogathatunk a legkülönbözőbb boltokba árakat, szolgáltatásokat összehasonlítani. Sőt léteznek már külön erre a célra létrehozott oldalak, nekünk csak ki kell választanunk a legkedvezőbb árat, majd időt, és pénzt kímélve virtuális kosarunkba tenni azt.

SMS vagy mail?

Merre van a hirdetési rovat?

Régebben, ha hirdetni akartunk, egy újság hátsó oldalán fizethettünk érte. Ma már a használt áruk adás-vétele is összehasonlíthatatlanul egyszerűbb és olcsóbb.

Szinte nincs is olyan nagyobb portál, ahol ne lehetne hirdetést feladni, de vannak erre a célra külön létrehozott hirdetési oldalak is: ilyen a Vatera.hu és a teszvesz.hu oldal.

Egy hasznos link

Sok segítséget nyújt tehát az online világ, egy hasznos linkkel mi is szeretnénk hozzájárulni az Ön megtakarításaihoz: a www.megtakaritok.hu oldalon részletes információkat talál a Raiffeisen Rendszeres Megtakarítási Programról, amelyhez, ha csatlakozik, minden bankkártya használat alkalmával 500 Ft-ot automatikusan félretesz a bank az Ön bankszámlájáról a Megtakarítási Számlájára.

Kezdje a modern megtakarítási praktikák megismerését itt: www.megtakaritok.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top