Sztárok

Jennifer Lopez álterhes!

Ikrei is elkísérték a forgatásokra a színésznőt.

Jennifer Lopez álterhes!Jennifer Lopez véget vetett a szülési szabadságnak: két és fél év után visszatért a filmezéshez, hogy leforgassa az Ilyen a formám című romantikus vígjátékot. Anyai feladatait sikerült összeegyeztetnie a munkával: a majd kétéves ikrek, Emme és Max minden forgatási napot a stábbal töltöttek. Jennifer Lopez egy terhes nőt alakít az új filmben, aki feladja a nagy Ő keresését, és kétségbeesésében befizet egy mesterséges megtermékenyítésre. Aztán persze jön a bonyodalom! A fogantatás napján találkozik álmai pasijával, aki elől hosszú ideig megpróbálja eltitkolni, hogy terhes.

„Nem volt olyan rég, hogy tényleg hatalmas hassal jártam a világban – nyilatkozta a sikeres énekes-színésznő. – Amikor fel kellett kötnöm a műhasat, rögtön beugrott minden, sőt a testem elég érdekesen reagált. A póthassal együtt jöttek a hőhullámok, az izzadás, az émelygés – pont úgy, mint a valóságban. De ha ez nem lett volna elég, a lakókocsim körül mindig ott üldögéltek az ikrek: elég volt rájuk pillantanom, és rögtön pontosan felelevenedett a terhesség minden öröme és nehézsége.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top