Sztárok

Bajor Imre beledöglik, ha nem térhet vissza

Évek óta vágyott "A doktor úr" című darab főszerepére, de a premier előtt néhány nappal rosszul lett. A kényszerpihenőre ítélt színész alig várja, hogy visszatérhessen.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/ Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Bajor Imrét egyrészt óriási lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért a szervezete pont a bemutató előtt néhány nappal parancsolt megálljt neki. Másrészt alig várja, hogy visszavegye beugrós kollégájától, Faragó Andrástól „A doktor úr” főszerepét.

A színész a Blikknek adott interjújában azt is elmondta, hogy az alkohol helyett a töméntelen mennyiségű alvás a gyógyszere. Szerencsére semmiféle szervi baja nincs, de a menedzserbetegség miatt nagyon le van gyengülve a szervezete. A színész hozzátette, hogy drasztikus életmódváltásra már valószínűleg nem lesz képes, de megpróbál sokkal okosabban élni, mint korábban.

Bajor Imre egyetlen kívánsága, hogy ne „dögöljön meg” – ahogy ő mondta –, és ha az agya, a lelke és a szíve egy helyen marad, akkor nem lehet baj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top