nlc.hu
Sztárok
Lecsúsztak a TV2 sztárjai

Lecsúsztak a TV2 sztárjai

Deszkára pattantak a Jóban Rosszban lányai.

Bálizs Anett, Legerszki Kriszti és Szabó Zsófi azért érkezett a franciaországi Puy Saint Vincentbe, hogy a bulizás mellett megtanuljanak síelni. A Jóban Rosszban szépségeihez a téli sportokban jártasabb Baronits Gábor is csatlakozott, aki már profi módon snowboardozik. Zsófiék sem panaszkodhatnak, az első esések után egyre magabiztosabban csúsznak le a havas lejtőkön.

A lányok a kezdeti nehézségek és az első esések után egyre magabiztosabban csúsznak le a hegyről.  „Kezdem élvezni a síelést, bár volt egy-két pályaszakasz, ami nagyon félelmetes volt. A nagy mínuszokban egy-két könnycsepp is ráfagyott az arcomra – mesélte nevetve Szabó Zsófi. – A harmadik napra már annyira belejöttünk, hogy az órán kívül is lécet csatoltunk.” Amíg a lányok sítudásukat tökéletesítették, addig Gábor snowboardszenvedélyének élt. „Pár évet kihagytam, így nagyon jó érzés most újra deszkára állni. Nagyon jók a pályák, és sok ismerőssel összefutottam már” – árulta el a Jóban Rosszban Halász Kristófja.

Lecsúsztak a TV2 sztárjai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top