Sztárok

Mit csinál a medve, ha kibújik a barlangjából?

A Medve az egész család barátja, aki mindig kéznél van, akire mindig lehet számítani, és aki tudja, nekem mire van szükségem. Utánozhatatlan ízét a különleges nagylyukú sajtnak köszönheti, ezért olyan finom, selymesen telt az íze.

Praktikus, könnyen kezelhető, mindenfajta étkezéshez, mindenki számára ajánlott. A jelenlegi Medve sajt gyártása a hetvenes években indult újra, s a folyamatos fejlesztések révén napjainkra a Medve márka a piac meghatározó szereplőjévé vált. A legszélesebb választékot kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Medve most kiváló lehetőséget kínál a családoknak, hogy az együtt töltött időt a Medve sajt élvezetén túl még színesebbé tegyék. Országos rajzpályázatot indítottunk a 3-tól 18 éves korosztály számára három fő korcsoportot képezve. A pályázat témája szorosan kapcsolódik a márkához, mivel a gyermekeknek a „Szerinted mit csinál a Medve, ha kibújik a barlangjából?” címmel kell elkészíteni a műveiket.

Mit csinál a medve, ha kibújik a barlangjából?Az elkészült alkotás csak akkor vehet részt a pályázaton, ha azon a promóciós felhívással ellátott kördobozos Medve sajtokról kivágott Medve fej szerepel. A promócióban résztvevő termékek köre és a rajzpályázat teljes leírása megtalálható a www.medvesajtrajzpalyazat.hu microsite-on. Egy alkotásra csak egy Medve fejet szükséges felragasztani.

A pályázatra beküldött alkotások közül a 9 fődíj (korosztályonként 3-3) egy előre kiválasztott szakmai zsűri döntése alapján kerül odaítélésre, míg a további 450 értékes ajándék (korosztályonként 150-150) internetes közönségszavazat alapján rangsorolódik.

Minden egyes beérkező pályamű feltöltésre kerül a microsite-on található galériába, ahol bárkinek lehetősége nyílik a neki tetsző alkotásra egy szavazatot küldeni.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top