nlc.hu
Sztárok
Terry Black túllőtt a célon!?

Terry Black túllőtt a célon!?

Némedi Mari a Cool Live-ban reagált Terry Black azon nyilatkozatára, amelyet az Őszintén Szily Nórával című műsorban tett.

Terry Black túllőtt a célon!?Terry Black kijelentette, hogy Némedi Mari számára halott, emellett azt állította, hogy a színésznő rajta keresztül akart az úgynevezett celebvilágba bekerülni, és az egész feltevés kettejük kapcsolatáról hazugság. „Terryvel két éve jöttünk össze, az előző kapcsolatomból menekített ki… Mi egy csapat és család voltunk” – cáfolta a színésznő az előadóművész állítását. Mari emellett azt is elárulta, hogy nem csupán egy laza futó kaland volt az övék, hiszen együtt laktak hol nála, hol Terrynél, ráadásul még a gyerekek is anyjuknak tekintették őt. „A szakma kéri ki magának, hogy mostanában ilyeneket nyilatkozik rólam, így beszél velem. Terryt csak saját maga, senki más nem érdekli, ugyan ellátja gyerekeit, de nem foglalkozik velük annyit, amennyit kellene” – mondta Némedi Mari a Coolnak.

A színésznő arról is mesélt, hogy ő valóban beleszeretett Terrybe, de annak házassági szándéka is csak reklámfogás volt, amögött semmilyen komoly szándék nem lakozott:
„Úgy gondolta, hogy ő egy travi, és milyen érdekes, hogy elvesz egy művésznőt, de én beleszerettem Terrybe – mondta Mari a Coolnak. – Legutóbb az egyik fellépésén beszólt nekünk a színpadról, hogy itt vannak a tetvek…”

A színésznő oly mértékben biztos a saját verziójában, hogy hajlandó lenne Terryvel egy nyilvános beszélgetés keretei között tisztázni a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top