Sztárok

A legforróbb sztárszerelmek

Összejönnek, szakítanak, veszekednek, megcsalnak. A bulvárvilág hangos a sztárszerelmektől, de leginkább csak a botrányok idején. Összeállításunkban az évek óta tartó boldog sztárszerelmekből mutatunk be néhányat.

A metroszexuális és a csalogány – Zac Efron és Vanessa Hudgens

Bár a High School Musical ifjú sztárjáról szívesen pletykálják, hogy meleg, ő fittyet hány a mendemondákra, három leforgatott film után is nagy szerelemben él filmbeli partnerével, Vanessával. A legutóbbi hírek a tinisztárok esküvői terveiről szóltak.

A 21 éves Zac Kaliforniában született; szülei nem  művészemberek, egy erőműben dolgoznak. A fiút apja terelgette a színészet felé, gyerekként is több filmben, így pl. Vészhelyzet-epizódokban szerepelt. 2006-ban kapta meg a High School Musical első darabjának, a Szerelmes hangjegyek című filmnek a főszerepét, ekkor találkozott Vanessával. A találkozás mindkettejük számára szerencsét hozott, nemcsak a világsikert, de egy igazi romantikus szerelmet is. Aki nézi a filmet, sőt az azóta elkészült második, illetve harmadik részt is, tanúsíthatja: igazi romantikus kapcsolat köti össze a két fiatalt.

Egy évvel ezelőtt egy magazin röppentette fel a hírt a tinisztárok eljegyzéséről, amelyre Japánban került sor, amikor a High School Musical harmadik részét reklámozták. Akkor úgy tervezték, egy év múlva, azaz 2010 elején házasodnak össze, teljes titoktartással. Zac tavaly vásárolt egy több millió dolláros luxusvillát Los Angelesben, ezzel Vanessa közelébe költözött, így minden idejét kedvesével tölti.

A legforróbb sztárszerelmek


A szép testű és a szőke – Ryan Reynolds és Scarlett Johansson

Elhitették a világgal, hogy mégsem házasodnak, a paparazzók tehát szabira mentek a tervezett esküvő napján, Scarlett és Ryan pedig egy igazán jól sikerült esküvőn kötötték össze az életüket.

Ők amúgy is a gyors döntések emberei. A nász előtt másfél évvel a vőlegény még Alanis Morissette énekesnővel járt. De nem csodáljuk, hogy Scarlettet biztonságban akarta tudni maga mellett, hiszen Woody Allen legújabb kedvence nagyon is kapós a férfiemberek körében. Ryan előtt nem sokkal Jared Letóhoz fűzték gyöngéd szálak, olyannyira gyöngédek, hogy az ifjú asszony házassági papírján még meg sem száradt a tinta, a bulvársajtó már arról cikkezett, hogy félrelép korábbi kedvesével.

A 23 éves Scarlett és a 31 éves Ryan eközben gőzerővel dolgoznak a babaprojekten. Bár szóba jött az örökbefogadás is, egyesek tudni vélik, hogy a férjnek kevés a spermája, hiába gyönyörű a teste, hiába bomlanak érte nők ezrei a világban, a gyereknemzés nem megy neki. Ryan viszont azzal magyarázta az örökbefogadás hírét, hogy az ő családjukban a bátyját szintén örökbe fogadták a szülei, náluk ez nem különösebben meglepő fordulat.

A legforróbb sztárszerelmek

 
A tudatos és a szende – Tom Cruise és Katie Holmes

Tom még javában az ausztrál szépség, Nicole Kidman oldalán pózolt a vörös szőnyegen, amikor a cseperedő Katie áhítattal bámulta őt. Mint egy tündérmese, olyan a történet: a nős világsztár elvált gyönyörű hitvesétől, és a felcseperedő sztárocskába botlott. Szerelmük felkavarta a hollywoodi állóvizet. Főleg akkor, amikor 2005 őszén kiderült, hogy a szép Katie babát vár. Az akkor 26 éves színésznő korábban szüzességi fogadalmat tett: csak a nászéjszakán adja magát Tomnak, ám nász még sehol, a menyasszony pedig terhes! A gyermekáldás miatt el is halasztották a decemberre kitűzött esküvőt, amit aztán később persze pótoltak. Felhajtásában és pompájában majdnem Károly herceg és Diana évtizedekkel korábbi esküvőjét idézte.
A kezdeti érdeklődés a pár iránt alábbhagyott, néha ugyan felröppennek hírek Tom autokrata magatartásáról, Katie vékonyságáról, de igazából már nem is rájuk figyel a bulvársajtó. A főszereplő most kislányuk, Suri. Bármilyen ál- vagy valós hírek keringene a szcientológus családfőről és ifjú párjáról, szerelmük – úgy tűnik – kikezdhetetlen.

A legforróbb sztárszerelmek

A macsó és a züllött – Antonio Banderas és Melanie Griffith

Az egykor jobb napokat látott szőkeségnek a Miami Vice enyhén nyálas zsaruja, Don Johnson volt az első és a harmadik férje. A két házasság között volt egy elhanyagolható harmadik is. De hiába próbálta meg újra Donnal, mégsem ment a dolog.

Melanie a második és immár végleges válása évében, 1995-ben, a Hárman párban című film forgatásán belebotlott egy igazi latin szeretőbe, aki azonnal rabul ejtette a szívét. Egy évvel később már a nála három évvel fiatalabb, egyre népszerűbbé váló spanyol színésznek, Antonio Banderasnak mondta ki a boldogító igent. Még abban az évben megszületett a kislányuk, Stella.

Bár az elmúlt években a bulvársajtó szívesen csámcsogott az egyre ráncosodó, öregedő színésznő és a még mindig sármos latin macsó összeegyeztethetetlen kapcsolatán, úgy tűnik, házasságuk mindent átvészel. Antonio példás férj és csodálatos apa, de ami még ennél is több: kitart súlyos alkohol- és gyógyszerfüggőségben szenvedő felesége mellett. Melanie tavaly vonult be egy Utah állambeli klinikára, hogy harmadszor is elvonókúrán vegyen részt. Egy közös ismerősük ennek kapcsán kijelentette: Melanie Banderas nélkül már rég halott lenne.
Tavaly karácsony előtt újabb rossz hírről számoltak be az amerikai lapok Melanie Griffithszel kapcsolatban. Az 52 éves színésznő bőrrákkal küzd. Szóvivője elmondta, hogy szerencsére a betegséget korai stádiumban diagnosztizálták, a színésznőt azonnal meg is műtötték, van remény a teljes gyógyulásra. Banderas továbbra is a legfőbb támasza feleségének.

 

A legforróbb sztárszerelmek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top