Sztárok

Madonna ismét fiatal csődörre vágyik

Az 51 éves énekesnő most egy 24 éves színész-modellre vetett szemet.

Az énekesnőt a múlt héten dobta 28 évvel fiatalabb szerelme. A popikont viszont nem olyan fából faragták, hogy ettől összeomoljon. Sőt, a hírek szerint máris kiszúrta magának a 24 éves Jon Kortajarenát, aki a modellkedés mellett színészi karriert is épít. Az énekesnőt és Jont együtt látták a férfi legújabb filmjének premierjén. A pár a hírek szerint hevesen flörtölt, majd vacsorázni mentek.

Madonna amellett, hogy nem tud leakadni a fiatal férfiakról, valószínűleg volt szerelmét, a 23 éves Jesus Luzt is szeretné idegesíteni az új férfi iránti rajongással. A fiatalember sokat kockáztatott azzal, hogy szakított az énekesnővel. Madonna állítólag fúriaként tombolt. Úgy érzi, a férfi neki köszönheti minden sikerét a modellszakmában. Nem is szeretné, hogy Jesus nélküle érvényesülhessen: folyamatosan hívogatja tervező ismerőseit, hogy ne adjanak munkát a volt szeretőjének.

Madonna ismét fiatal csődörre vágyik
Madonna ismét fiatal csődörre vágyik

 

Fotók: Northfoto, www.jon-k.net

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top