nlc.hu
Sztárok
Cisztát találtak a Jóban Rosszban doktornőjénél!

Cisztát találtak a Jóban Rosszban doktornőjénél!

Újabb dráma a TV2 sorozatában.

Cisztát találtak a Jóban Rosszban doktornőjénél!A Brózik Klári által megformált Margit hatalmas megpróbáltatás elé néz, miután cisztát találnak a mellében. A Jóban Rosszban fiatal színésznője számára sem ismeretlen a helyzet: egy közeli hozzátartozóját vesztette el mellrákban. Azóta érzi úgy, hogy mind saját, mind más emberek érdekében oda kell figyelni a megelőzésre és az egészségtudatos életmódra.

A TV2 sikersorozatának Margit doktornője komoly problémával kerül szembe, amikor cisztát diagnosztizálnak az egyik mellében. Sok színész rossz ómennek tartja, ha az általa megformált karakter súlyos beteg lesz, ám Brózik Klári nem ezt vallja:

„Vannak, akik rettegnek az ilyen helyzetektől, én azonban örültem, hogy így alakult, hiszen ezáltal is példát mutathatok. Külön szerencse, hogy a sorozatban előkerül ez a probléma, mert nevelő szerepe lehet, ezért is vállaltam be – árulta el a Jóban Rosszban színésznője.

– Mindig is odafigyeltem, hogy egészségesen éljek, és eljárjak szűrésekre, hiszen még fiatal voltam, amikor elvesztettük édesapám testvérét mellrákban. Mindössze negyvennégy éves volt. Azóta tudom, mennyire rossz a rettegés, a félelem. Ezért is csatlakoztam az Egyenlő eséllyel a rák ellen kampányához, amellyel olyan falvakba látogattunk el, ahol a lakosság nagy része roma származású, hátrányos helyzetű. Különösen fontos, hogy megtanítsuk az ott élő nőket a helyes önvizsgálatra, illetve ha találnak valamit, arra, hogy mi a következő lépés” – mondta TV2 sorozatának Margitja, aki szerint a legnagyobb probléma az információ hiánya.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top