Sztárok

Fábry már tudja, kicsoda SP!

Tegnap este átadták az idei Fonogram díjakat.

Fábry már tudja, kicsoda SP!Gazdára találtak a Fonogram díjak a Millenáris Teátrumban. A Magyar Hanglemezgyártók Szövetsége gáláján a legkedveltebb és a legjobb produkciókat jutalmazták, így többek között Hobo, Szirtes Edina Mókus, Bangó Margit, Szalóki Ági, Solti János vagy a Back II Black zenekar is örülhetett. A díjakat népszerű művészek, közéleti emberek adták át. Fábry Sándor felkészületlenül érkezett a színpadra, így fordulhatott elő, hogy az év felfedezettjének kikiáltott SP-t ő egy együttesnek hitte. A fiatal énekes aztán kioktatta a showmant, és mindenki előtt mutatkozott be neki.

Míg a színpadon zajlott a műsor, hátul a szakma krémje és az elmaradhatatlan celebek kerülgették egymást. Tiszteletét tette Zimány Linda, Debreczeni Zita, Szabó Patrícia, Tóth Gabi, Vásáry André, az Irigy Hónaljmirigy, Brasch Bence, Rippel Feri, Dammak Jázmin, Fiala János és számtalan zenész, műsorvezető, valamint újságíró.

A díjazottak listája elolvasható ITT.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top