Sztárok

Meryl Streep lemond az Oscarról!

Ez igen! Meryl Streep újra bebizonyította, hogy nagyszerű ember.

Meryl Streep lemond az Oscarról!Alig egy hónap múlva kiderül, hogy kik kapják az idei Oscar-díjakat. A legjobb színésznők között most is jelölt Meryl Streep, ő azonban elárulta, hogy nem lesz szomorú, ha helyette Sandra Bullock kapja a szobrot. Meryl egy amerikai riporter kérdésére árulta el, hogy szerinte idén Sandra érdemelné meg a díjat. A kritikusok is a két hölgyet tartják a legesélyesebbnek, bár Bullock tehetségét még mindig sokan megkérdőjelezik.

Meryl Streep a rekorder, hiszen eddig 16 alkalommal jelölték a legjobb színésznőnek járó díjra. Ő úgy jár a gálára, mint aki hazamegy. A művésznő számára már a nomináció is nagy elismerés, ezért nem is vesz részt az ilyenkor szokásos kampányokban. Sandra Bullock számára ez az első alkalom, hogy a neve felkerül a legjobbak közé, és amilyen mázlista, megeshet, hogy azonnal haza is viheti az aranyozott szobrocskát.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top