Sztárok

Még mindig rejtélyes az énekesnő halála!

Tíz évvel a halála után újra nyomoznak Ofra Haza halálának ügyében.

2000-ben – mindössze 42 évesen – egy tüdőgyulladás következtében vesztette életét Ofra Haza, a jemeni származású világsztár. Az énekesnő Im Nin’alu és Galbi című dala heteken át vezette a világ slágerlistáit, és albumaiból több milliót vásároltak.

Halálával kapcsolatban számos pletyka kapott szárnyra. Férje alig egy évvel élte túl, a hírek szerint mindketten HIV-fertőzöttek voltak. A mélyen vallásos énekesnő állítólag egy kórházi kezelés során fertőződött meg, és a férje tőle kapta el a betegséget. Ofra Hazával kapcsolatban a mai napig nem bizonyított a halál igazi oka, ezért most újra előszedték az ügyét. A nyomozás eredményét hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Az énekesnő többször is közel került a halálhoz: 1987. február 3-án túlélt egy katasztrófát egy Cessna repülőgépben az izraeli–jordániai határ közelében. Ettől fogva meggyőződésévé vált, hogy Isten vele van, s neki küldetése van a világban. 1994-ben a repülőgépének egy villámcsapás miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania, akkor is sértetlenül ért földet.

Még mindig rejtélyes az énekesnő halála!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top