nlc.hu
Sztárok
Céline Dion magasra teszi a mércét

Céline Dion magasra teszi a mércét

Folytatódik a nagy sikerű Las Vegas-i koncertshow!

Céline Dion magasra teszi a mércétCéline Dion három éven keresztül lép majd fel az előkelő Caesars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében. Az énekesnő korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget, ez alatt az idő alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az előadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007. decemberi zárófellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.
   
A People magazinnak nyilatkozva Dion az új koncertsorozatról elmondta, hogy repertoárjában minden dal szerepel, amelyet igazán szeret a közönség, ugyanakkor szeretné feleleveníteni a régi hollywoodi filmek hangulatát is. „Nagyon szeretem a nagyzenekarokat, a szép fekete-fehér és romantikus filmeket” – vallotta be. A 2011. március 15-én kezdődő előadásokon harmincegy zenész kíséri majd. „Lesz néhány igazán csodálatos pillanat. Nagyon szép show lesz, amivel szerintem magasabbra tesszük a mércét, mint valaha” – beszélt lelkesen a koncertprogramról.
   
Az első 54 előadásra péntektől kezdik el árusítani a jegyeket, amelyek ára 55–250 dollár (10–50 ezer forint) között mozog.
   
Forrás: MTI/Híradó.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top