nlc.hu
Sztárok
Nem csajozik a Csillag születik sztárja

Nem csajozik a Csillag születik sztárja

Még mindig reménykedhetnek a lányok!
fotó: COOL TV
Fotó: Cool Tv

Brasch Bence a Cool Live-ban mesélt arról, hogyan ünnepli idén a Valentin-napot. A Csillag születik felfedezettje elárulta, hogy egyelőre nem volt ideje készülni erre a napra, hiszen rengeteget próbál, ugyanis három fellépése lesz a hétvégén.

„Valentin-napon külön egy lánynak nem készülök meglepetéssel, remélem, sok lánynak fogok örömet szerezni a hétvégi fellépéseimmel” – mondta Bence.

A fiatal énekes arról is mesélt, hogy még soha nem volt barátnője Valentin-napon, így nincs tapasztalata az ajándékozásban, de ha lenne egy lány, akibe szerelmes lenne, akkor biztosan valami egyedit készítene neki, saját kreativitását vetné be. Az énekesnek manapság azonban nincs ideje csajozni, hiszen az iskola mellett a fellépéseire is sok időt kell fordítania, annyit azonban megosztott velünk, hogy az egyik nőideálja Emma Watson, de az új Valentin-napi filmben játszó Taylor Swiftért is rajong. Bence elárulta, hogy nemcsak az „okos” lányokra bukik, sokszor egy-egy tekintet is el tudja csábítani.

„Találkoztam már olyan lánnyal, aki nekem úgy ésszel nem jött be, de a kisugárzása miatt mégis tetszett” – mondta Bence a Cool Live-ban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top