nlc.hu
Sztárok
A műsorvezető és párja a hegyekbe menekült

A műsorvezető és párja a hegyekbe menekült

Téli vakációját élvezi a VIVA műsorvezetője.

A hegyekbe menekült a műsorvezető, és párja!Zola és barátnője egy hétre elbújtak a szlovák hegyekben, hogy közös szenvedélyüknek, a snowboardnak hódoljanak. A műsorvezető tavaly viselt először hódeszkát egy franciaországi sítáborban, ahol 3000 fiatallal és a zenekarával hódolt a téli sportnak, idén azonban romantikusan, a kedvesével szerette volna tölteni a szabadságát egy csendes helyen. A szerelmesek a közeli Alacsony-Tátra egyik közkedvelt helyét választották.

„Tavaly még volt félelemérzetem, idén viszont a megnövekedett biztonságérzetemnek köszönhetően sokkal magabiztosabban csúsztam lefelé – mesélte a VIVA műsorvezetője. – Sőt! Egészen véletlenül még egy fekete pályán is lecsúsztam, amit meglepetten és egyben örömmel nyugtáztam, hiszen még élek!” – folytatta a műsorvezető.

Zola szerelmével, Edinával mindent megtett azért, hogy egy felejthetetlen hetet töltsenek kettesben, így kipróbálták az éjszakai sípályát, ellátogattak a minden évben megrendezett husky- és malamut-szánhúzóversenyre, illetve sűrű ködben merészkedtek le a legmagasabb csúcsról, méghozzá szűz hóban!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top