nlc.hu
Sztárok
DiCaprio megérti az őrületet

DiCaprio megérti az őrületet

A színész szerint nem véletlen, ha egy sztár lába alól kicsúszik a talaj.

DiCaprio megérti az őrületetLeonardo DiCaprio teljesen érthetőnek tartja, ha egy sztár összeroppan a hírnév súlya alatt. Pontosabban akkor, ha úgy érzi, hogy a közönség már nem imádja annyira, mint korábban. „Ha egy színésznek egyszer van egy jó dobása, könnyen el tud szállni – magyarázza Leo. – Egy pillanat alatt megszokja, hogy sikoltoznak, ha meglátják, szuperlatívuszokban írnak róla, és címlapon hozzák, hogy saját kezűleg vett egy pulóvert. Utána viszont könnyen jöhet a hideg zuhany: »beficcen« egy rossz film, és rögtön azt veszed észre, hogy már nem imádnak annyira. Van, aki ezt nem tudja feldolgozni, elkezd inni, kokózni, és máris csúszik lefelé a lejtőn. Nem félek attól, hogy ez velem is megtörténhet, mert van egy egyszerű mantrám: ha jó voltál, jó voltál, ha nem, nem. El kell fogadni, hogy az ember néha rosszabb passzban van, de ez nem tart örökké, fölösleges túlreagálni.”

Leonardo DiCapriót legközelebb a Viharsziget című thrillerben láthatjuk, ahol új oldaláról mutatkozik be: megmutatja, milyen az, ha valaki eljut az őrület határához. Az általa alakított rendőrbíró egy elmegyógyintézetben nyomoz egy rejtélyes ügyben, s minél közelebb jut az igazsághoz, annál inkább elhatalmasodnak rajta saját démonai. A film Dennis Lehane bestselleréből készült, amely ismét kapható Magyarországon. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top