nlc.hu
Sztárok
Csúnyán leégett az énekesnő!

Csúnyán leégett az énekesnő!

Whitney Houston egész jövője a tét.

Van oka aggodalomra a többszörös Grammy-díjas énekesnőnek. A lemezstúdióból eltűnt Whitney Houston legutóbbi albumának eredeti demófelvétele. Meglepő, hogy senkinek sem tűnt fel a lopás, ám az énekesnő kiadója néhány napja e-mailt kapott, amelyben tetemes összeget kérnek a lemezekért. A tolvaj a leveléhez egy részletet is mellékelt, amelyen valóban Whitney hangja hallható. A dívának csak amiatt kell aggódnia, hogy a nyersfelvételekről kiderülne: a hangja már meg sem közelíti az eredeti állapotokat. A stúdióban felvett éneksávokat számítógéppel tették tökéletessé. Whitney menedzsmentje egyelőre nem kommentálta a hírt, de biztos, hogy mindent megtesznek azért, hogy visszaszerezzék a kompromittáló felvételeket. Az énekesnő egyébként jelenleg is turnézik, ám állandó orvosi felügyelettel állhat csak színpadra, és az sem titok, hogy különböző injekciókkal teszik csengővé a hangját. Ezért sem véletlen, hogy két koncertje között heteknek kell eltelnie, hogy a hangszálai regenerálódni tudjanak, és a „doppingoló”-szerek ne tegyék tönkre az amúgy is megviselt szervezetét. 

Néhány éve a közönség elé került Enrique Iglesias egyik dala, amelyből szintén az derült ki, hogy az énekes hangja köszönő viszonyban sincs a lemezeken hallhatóval. 

Csúnyán leégett az énekesnő!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top