nlc.hu
Sztárok
Lady Gaga kihúzta a gyufát

Lady Gaga kihúzta a gyufát

Túllő a célon az énekesnő.

A minap egy amerikai tévéműsorban faggatták Chert, és Lady Gaga is szóba került. Az Oscar-díjas színész-énekesnő felháborodott azon a kijelentésen, mely szerint Gagát tartják az ő utódjának. Cher szerint a fiatal énekesnő egyelőre a nyomába sem léphet. Párhuzamot csupán annyiban lát kettejük között, hogy ugyanúgy kedvelik az extrém ruhákat és a parókákat. A díva megjegyezte, hogy róla sosem készültek teljes aktfotók, és a nemi szervét sem mutogatta a színpadon. Ezzel a kijelentésével arra a fotóra utalt, amely néhány napja került az internetre. Lady Gaga egy koncerten rosszul lépett, a minije félrecsúszott, és mindene láthatóvá vált, mivel nem viselt bugyit. 

Tény, hogy Lady Gaga napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, ám a kritikusok egyre keményebb szavakkal bírálják, és a koncertszervezők is több ízben figyelmeztették, hogy próbáljon több ruhadarabot felvenni, ha fiatalkorúak előtt lép fel. 

Lady GaGa kihúzta a gyufát

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top