Sztárok

Angelina nyolc év után végre találkozott az apjával

Angelina Jolie nyolc évig hallani sem akart az apjáról. A hétvégén viszont együtt látták őket Velencében.

Fotó: www.dailymail.co.uk
Fotó: www.dailymail.co.uk

Nyolc hosszú év után először kapták együtt lencsevégre Angelina Jolie-t és édesapját, Jon Voightot Velencében, ahol a színésznő új filmjét forgatja. A harmincnégy éves sztárt és édesapját akkor fényképezték le, amikor csatlakoztak a csónakban váró Brad Pitthez és a négyéves Zaharához. Angelina Jolie évekig nem találkozott az édesapjával, akivel a Lara Croft: Tomb Raider című filmben együtt szerepeltek, és megtiltotta neki, hogy lássa hat unokáját.

A színész 1980-ban vált el Angelina Jolie édesanyjától. Bár rendszeresen találkozott a gyerekeivel, a kapcsolatuk mindig is ingatag volt. A színésznő soha nem tudta megbocsátani apjának, hogy annyiszor megcsalta az édesanyját, aki 2007-ben hunyt el. A hetvenéves színész tavaly novemberben nyilatkozta azt, hogy néha érintkeznek a lányával. A mostani találkozó megszervezésében állítólag nagy szerepe volt Brad Pittnek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top