Sztárok

Így hódít Voksán Virág az ágyban!

Intim titkokat fedett fel az aktmodell.

Így hódít Voksán Virág az ágyban!Voksán Virág a Cool Night Extrában mesélt arról, hogyan szokta aktuális partnerét levenni a lábáról. Az aktmodell elárulta, hogy pikáns fehérneműit is beveti az intim pillanatokban, ezek közül be is mutatott párat a stúdióban. Kollekciójában az extrém – középen igencsak hiányos – bugyiktól kezdve a szolidabb, de sokat sejtető, falatnyi darabok is fellelhetőek.

„Nagyon megválogatom, hogy kinek öltözöm be, hiszen bizonyos idő után derül csak ki, hogy milyen az illető” – mondta Virág.

Azt is elárulta, hogy nagy híve a szerepjátékoknak is, előfordult már, hogy szexi nővérként feszített akkori barátja előtt. Azt azonban fontosnak tartja, hogy a választott ruhadarabok kényelmesek legyenek, ráadásul a részletekre is nagyon odafigyel, olykor még a különböző olajokat is beveti, szettjét pedig hozzá illő szexi harisnyával és cipővel is megspékeli.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top