Sztárok

Tyúkólba került az Oscar-szobor

A korábbi nyertesek furcsa helyeken őrzik a becses trófeát.

Tyúkólba került az Oscar-szoborAzok a színészek, akik még nem kaptak Oscar-díjat, valószínűleg el sem tudnák képzelni, hogy ne vitrinben tartsák a filmes díjat. Pedig ennél sokkal furcsább helyekre kerül az aranyozott szobrocska. Russell Crowe például ausztrál farmján egy tyúkólban tartja, mert szerinte arra ösztönzi a baromfikat, hogy nagyobb tojást tojjanak.

Meglepően sok sztár a vécében tárolja az Oscart, így tesz például Elizabeth Taylor, illetve ott őrizte a már elhunyt Marlon Brando is. Sokáig Jodie Foster is a kicsiny helyiségben nézett farkasszemet a szoborral, de kiderült, hogy ott rozsdásodik, ezért kitette a konyhában az ablakpárkányra, hogy érje kicsit a nap.

Cate Blanchett kénytelen a zongorán tartani az ereklyét, mert az összes barátja szereti megfogdosni: először kipróbálják, tényleg olyan nehéz-e, mint mondják, aztán pózba vágják magukat, és megkérik a háziasszonyt, fotózza le őket. A legegyszerűbb helyzetben viszont Whoopi Goldberg van: ő simán elhagyta az Oscarját egy költözés során, így nem kell azon törnie a fejét, mi volna a legméltóbb hely számára.

Forrás: UIP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top