Sztárok

Megcsalták! Sandra Bullock sokkot kapott!

Egy modell kifecsegte, hogy viszonya volt az Oscar-díjas színésznő férjével.

Sandra Bullock egy hete még kimondhatatlanul boldog volt, de egy sokkoló hír azonnal visszarántotta a sokszor keserű valóságba. Kiderült, hogy az a férfi, akinek az Oscar-gálán olyan szívélyesen köszönte meg a támogatást, megcsalta. A színésznő teljesen összezuhant, és lemondta filmje, a The Blind Side európai sajtókörútját.

A hírt nem egy pletykalap szivárogtatta ki, hanem maga a szerető rukkolt elő vele az amerikai In Touch magazinban. Michelle McGee tetoválásmodell elárulta, hogy egy hónapos afférja volt Sandra férjével, amíg a színésznő a már említett filmet forgatta. Keserű pirula, hogy pont ezért a moziért vette át a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat.

A modell Jesse James motorszerelő műhelyében találkozott a férfival, amikor az egyik méregdrága járgányt használták egy fotózás díszletéül. A tetovált szépség azt állítja, még aznap este többször szeretkeztek, Sandráról pedig nem sok szó esett közöttük. A rá következő egy hónapban hetente kétszer találkoztak röpke pásztorórákra. A hírt sem a színésznő, sem Jesse sajtósa nem erősítette meg.

Megcsalták! Sandra Bullock sokkot kapott!
Megcsalták! Sandra Bullock sokkot kapott!

Fotók: Dailymail.co.uk, Northfoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top