Sztárok

Nyilvánosan kért bocsánatot Sandra Bullock férje

Jesse James nemcsak a színésznőtől, hanem gyermekeitől is bocsánatot kért a történtekért.

A férfi heteken át tartó viszonyba bonyolódott egy tetoválásmodellel, aki egy bulvárlapnak leleplezte a kapcsolatukat. A férfi a People magazinban nyilvánosan kért bocsánatot párjától, Sandra Bullocktól és három gyermekétől.

„Csak egy ember van, aki ebben a szituációban hibázott, és az én vagyok. A rossz döntéseim miatt megérdemlem a legrosszabbat, ami következhet – nyilatkozta a 40 éves férfi, aki nem szeretne tovább a nyilvánosság előtt erről az egyébként százszázalékosan magánügyről beszélni. – Ez a helyzet óriási fájdalmat okozott a feleségemnek és a gyermekeimnek. Borzasztó érzés, hogy bántottam őket. Nagyon sajnálom. Remélem, egy nap meg tudnak bocsátani nekem.”

Sanda Bullock állítólag a családja körében van. A színésznőt a sztorit megíró In Touch magazin egyik szerkesztője hívta föl a hírrel, így nem csoda, ha teljesen összezuhant. Még aznap elköltözött közös otthonukból, és lemondta új filmje európai sajtókörútját. Hogy megbocsát-e a hűtlen férfinak, egyelőre nem tudni.

Nyilvánosan kért bocsánatot Sandra Bullock férje

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top