Sztárok

Újabb film készül Michael Jacksonról

Halálának első évfordulóján újabb filmet készülnek bemutatni Michael Jacksonról.

A 88 perces dokumentumfilm az énekes halála előtti utolsó heteket eleveníti fel. A filmet a botránykönyveiről ismert Ian Halperin készíti, a címe pedig Gone Too Soon (Túl korán távozott) lesz – közölte a Variety amerikai filmes szaklap.

A dokumentumfilmet háromszáz órányi alapanyagból vágták össze. A forgatás során Halperin interjút készített a világhíresség menedzserével, szakácsával, fodrászával, személyi edzőjével és ügyvédjével is. A Jackson család azonban nem vett részt a munkálatokban. A kanadai Ian Halperin már tavaly életrajzi könyvet jelentetett meg a 2009. június 25-én elhunyt énekesről. A kötetben Jackson szexualitásáról és az ellene felhozott gyermekmolesztálási vádakról is szó esett. Az író állításainak zömét “névtelen forrásoktól” kölcsönözte, hivatkozása szerint a személyzet köréből is szerzett információkat. Halperin 2008 decemberében azt jósolta, hogy az énekesnek már csak fél éve van hátra.

A készülő dokumentumfilm az író szerint olyan lesz, amilyet a “zenész és rajongói megérdemelnek”. A film az Egyesült Államok mellett Kanadában és Franciaországban kerül a mozikba, később más országoknak is átadják majd.

Michael Jacksonról már tavaly októberben bemutattak egy filmet, a kétórás This Is It című alkotást a visszatérésre készülő énekes próbáinak felvételeiből vágták össze. Csak az Egyesült Államokban 71 milliós bevételt hozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top