Sztárok

Naomi Campbell nem hitte, hogy 40 évig él

A brit szupermodell valódi csodának tartja, ha megéri a 40. születésnapját.

Naomi Campbell nem hitte, hogy 40 évig élNaomi Campbell két hónap múlva betölti a 40. életévét. A modell sosem gondolta volna, hogy megéri ezt a kort. A brit szupermodell korábban túl sok alkoholt ivott, egyik partiról a másikra ment, és rendszeresen elveszítette a kontrollt. „Azt gondoltam, soha nem leszek 40 éves. Voltak olyan időszakok, amikor alig tudtam tükörbe nézni, mert ki nem állhattam, amit teszek” – nyilatkozta a szépség.

Állítása szerint az 1998 és 2005 közötti időszak különösen nehéz volt a számára – azt sem tudta, kicsoda, és mi teszi boldoggá. Később, 2008-ban is akadtak azért problémái, miután rátámadt egy rendőrnőre, 200 óra szociális munkára ítélték.

„Ember vagyok, és hibázom. Nem vagyok büszke arra, amit tettem, de tanulok belőle. Érettebb lettem. Ma már tudom, mi az, ami a helyes úton tart, és ma már elegem van a partiéletből is. Azok a dolgok, amelyek 20 éves koromban fontosak voltak, 40 évesen már értéktelenek a számomra.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top