Sztárok

Ricky Martin hivatalosan is meleg

Éveken át tartó találgatások után most vált biztossá: Ricky Martin a saját neméhez vonzódik. Ő maga vallotta be.

Ricky Martin hivatalosan is melegA kilencvenes évek egyik legnépszerűbb latin sztárjáról régóta azt pletykálják, hogy meleg, de Ricky Martin ezt soha nem vallotta be. A sztár a honlapján, nyílt levélben tette közzé, hogy a saját neméhez vonzódik. „Büszke vagyok, hogy azt mondhatom, homoszexuális férfi vagyok. És örülök, hogy az lehetek, aki vagyok” – írta most.

Nem volt ilyen bátor jó tíz évvel korábban, amikor az amerikai Barbara Waltersszel beszélgetett. Akkor az interjúban azt mondta, hogy ő modern ember, akinek kiteljesedett élete van. „Ha homoszexuális lennék, miért ne vallanám be? Olyan ember vagyok, mint mások. Szeretem a nőket és a szexet. Igazi forróvérű Puerto Ricó-i vagyok, és soha nem akartam közeledni a saját nememhez” – mondta akkor. Az interjú ellenére nem csitult a szóbeszéd, hiszen Ricky Martin soha nem jelent meg barátnővel az oldalán.

2008-ban két kisfia született, akiket béranya hordott ki. Aki elképzelni sem tudja, miért pont most döntött úgy a sztár, hogy felfedi a valóságot, annak még egy információ. A hírek szerint Ricky Martin nem sokkal ezelőtt eldöntötte, hogy kiadja az emlékiratait. Ezzel állítása szerint megszabadul minden olyan dologtól, amely eddig nyomasztotta, és utána teljes erővel a jelenre koncentrálhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top