Sztárok

Sokk! Vége a Doktor House-nak

Kedvenc morc dokink megformálója, Hugh Laurie bejelentette: nem akar többé morcos lenni. Azt kéri, ezentúl csak vígjátékszerepekkel keressék a filmesek.

 

Vigyázz, kamu!

 

Sokk! Vége a Doktor House-nakLaurie – belefáradva az állandó rosszkedvbe – felmondott a FOX csatornánál, kijelentette, hogy végképp elege lett ebből a szerepből, nem hajlandó tovább mogorva képpel járni, mert teljesen tönkrement az arca a rögzült, mély rosszkedvráncoktól. Sőt, House alakítója egyenesen perrel fenyegetőzik, ha nem adnak neki tisztes kárpótlást azért, hogy valószínűleg többé nem lesz képes pozitív figurát játszani.

Ugyanakkor ügynöke, Brad Joely útján tudatta a neves stúdiókkal, ha ezentúl vele szeretnének dolgozni, kizárólag vígjátékszerepekkel keressék meg. „Hugh nagyon elfáradt – árulta el Joely –, a stúdiók viszont fontolóra veszik a kérését. Bízunk benne, hogy kap új lehetőséget a Fekete Vipera című sorozatban vígjátéki vénáját már bizonyító sztár.”

 

 

Vigyázz, kamu!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top