Sztárok

Madonna Budapestre költözik

Ugyan budapesti koncertje után szélsebesen továbbállt, mégis úgy hírlik, Madonnát nem hagyta hidegen a magyar főváros.

Kamu, vagy nem kamu?

Ingatlanközvetítői forrásokból úgy hírlik, hogy a Los Angeles-i Home Universum Entertainment Ltd. teljes körű luxussal felszerelt ingatlanok listáját kérte meg budapesti cégektől. A listában nagy házat, illetve a ház körül elterülő “nyugalmat és menedéket” biztosító parkot keres megbízójuk számára. Mint a hazai ingatlanforgalmazó cégek egyik legelitebb irodájától megtudtuk, a tengerentúli partner megkeresése nem határozott meg árlimitet, és annyit a magyar ingatlanosok tudomására hozott, hogy rendkívüli celebritás vette fontolóra a magyar befektetés lehetőségét.

Budapestre költözik a világsztár

A Home Universum Entertainment Ltd. olyan világsztárok ingatlanügyeit intézi, mint Tom Hanks, Meg Ryan, Rihanna és a szupersztár Madonna.
Magát megnevezni nem kívánó informátorunk szerint nem kizárt, hogy Madonna a londoni és a nemrég vásárolt new york-i otthona után Budapesten is berendez egy házat, mivel mint nyilatkozta, olyan környezetbe vágyik, amely “nyugalmával és egzotikumával magával ragadja”. Mi lehetne erre jobb helyszín mint a budai hegyek?

Kamu, vagy nem kamu?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top