nlc.hu
Sztárok
Lady Gaga ezúttal insomniára panaszkodik

Lady Gaga ezúttal insomniára panaszkodik

A szavakba alig foglalható öltözködésű és viselkedésű popsztár napok óta nem tud aludni.

Lady Gaga ezúttal insomniára panaszkodikLady Gagát annyira foglalkoztatják a rajongói, hogy már aludni sem tud. Amióta szárnyára kapta a hírnév, képtelen pihenni.

„Már teljesen megőrültem. Nincs bennem félelem. Valószínűleg ettől mindenkit kiráz a hideg, de nem hiszem, hogy le tudnék állni. Ha az a végzetem, hogy elvesztem az eszem a hírnév miatt, hát legyen ez a végzetem. De a szenvedélyem már többet jelent számomra bárminél.

A hírnév már több embert megölt, mert fontosabbá vált számukra, mint a zene vagy a fellépések. De számomra olyan, mint a rakéta-üzemanyag. Minél több rajongóm szereti, amit csinálok, annál többet szeretnék visszaadni nekik. A szenvedélyem pedig olyan erős, hogy képtelen vagyok tőle elaludni – már három napja le sem hunytam a szemem.

Csak fekszem az ágyon, próbálok imádkozni és lélegezni. Túlságosan aktív az agyam – magyarázta a problémát az énekesnő a Dotmusicnak legutóbbi interjújában. – Azon kevesek közé tartozom, akik a meditációtól nem képesek megnyugodni. Őrjítő dolog, de az eredményét imádom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top