nlc.hu
Sztárok
Sandra Bullock elköltözött férjétől

Sandra Bullock elköltözött férjétől

Pénteken dugig tömött teherautókat fotóztak a színésznő Los Angeles-i házánál.

Úgy látszik, a friss Oscar-díjas színésznő véget vet a találgatásoknak, hogy menthető-e a házassága Jesse Jamesszel: péntek este 7 óra körül költöztetőautókat láttak a háza körül. A csalfa motorépítő első felesége, Carol James és lánya, Sunny – akit Sandra eddig a férjével nevelt – szombaton is láttak még dobozokat a ház körül, tehát nem valószínű, hogy csak egy kiadós selejtezésről lenne szó.

Sandra Bullock elhagyja hollywoodi házát
Sandra Bullock elhagyja hollywoodi házát

Jesse James nemrég rehabilitációs intézetbe vonult, hogy így bizonyítsa: mindent megtenne, hogy helyrehozza a házasságát, amely erősen megroggyant azután, hogy kiderült: az utóbbi években legalább négy szeretővel csalta Sandra Bullockot.

A hórukkemberek érkezésével szinte egy időben nyilatkozta a színésznő, hogy nem vár a csodára: a boldogságáért mindenki saját maga felelős. „Ha nyomorultul érzed magad, nézz körül, hogy hogyan tudnád kiharcolni azt az életet, amit élni szeretnél.” Ugyanakkor elismerte, hogy vele sem fenékig tejfel az élet: „Nem könnyű velem kijönni. Rengeteg energiám van, de szükségem van szabályokra és struktúrákra, ezért mindent ellenőrzök. Mindenben precíz szeretnék lenni, ehhez listákat gyártok. Bosszantó aprólékossággal tervezek meg mindent.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top