nlc.hu
Sztárok
Komoly súlyfeleslegtől szabadultak meg a műsorvezetők!

Komoly súlyfeleslegtől szabadultak meg a műsorvezetők!

Összesen 25 kg-ot dobtak le magukról a srácok.

Komoly súlyfeleslegtől szabadultak meg a műsorvezetők!Rákóczi Feri, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetője elveszítette a fogadást kollégájával, Abaházi Csabával szemben.

Négy héten keresztül követte a legújabb zsírégető étrend utasításait a két Class FM-es műsorvezető, hogy megszabaduljanak túlsúlyuktól. A rádiósok harca eredményesen zárult, hiszen mindketten lefogytak, ráadásul éhezés nélkül. Az egy hónapos diéta után az eredmény magáért beszél. Abaházi Csaba 10,8 kg fölöslegtől szabadult meg, Rákóczi Feri 15 kg-ot adott le.  

A fiúk először abban fogadtak, hogy a vesztesről fotósorozat készül fecske fürdőnadrágban. Feri azonban ezt megfejelve búvárfelszerelést ölt magára, és a Hősök terére vonul. „Teljes menetfelszerelésben, békatalpban, palackkal a hátamon körbejárom a teret, majd tisztelgek Csaba 10,8 kg, bödönbe öntött zsírja előtt” – vázolta fel Feri a hétfői feladatát.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top