nlc.hu
Sztárok
A világ legdrágább valóságshow-ja készül!

A világ legdrágább valóságshow-ja készül!

Igazi szupersztárokkal készülnek Amerikában.

Pamela Anderson
Pamela Anderson

A világ legdrágább valóságshow-jára készülnek Amerikában. Bár a legnagyobb titkolózás övezi a szuperprodukciót, máris kiszivárgott néhány információ. A műsorban tíz világsztár szerepel majd, és a világ tíz különböző pontján kell megoldaniuk bizonyos feladatokat. Az első országba még tízen utaznak, de a következő feladatokra már mindig eggyel kevesebben érnek oda. A leggyengébben szereplő játékosok számára az utazás véget ér. A hírek szerint olyan sztárok mondtak igent a felkérésre, mint Rihanna, Puff Daddy, Matthew Fox, Claudia Schiffer és Pamela Anderson.

Állítólag Thaiföldön, Mexikóban, Peruban, Egyiptomban és Japánban is forgat majd a stáb, és az ügyességi feladatok mellett a sztárok műveltsége is nagyon fontos szerephez jut majd, hiszen minden városban az adott ország kultúrájából is felelniük kell.

A tervezett műsor költsége dollármilliókra is rúghat, hiszen a sztárok gázsiján kívül az utaztatás, az elszállásolás és a feladatokhoz szükséges eszközök kifizetése is a tévécsatornát terheli majd, de a nézettség minden bizonnyal óriási lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top